Powered by MuOnlineWebs ™
Your Time
Server Time

Server Rules

Oбщи правила и условия.
 
1. При загуба на предмети и камъни Aдминистраторският екип на DangerLink - НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.

2. НЕ молете и НЕ досаждайте на Gаme Masters или Admin за предмети, камъни, рени - НИКОЙ ОТ ЕКИПЪТ на DangerLink, няма да ви даде!

3. За убиване няма наказание, освен ако тормозенето не е систематично и то срещу много по-слаби герои, които се опитват да рескат. Оставете слабите да си вдигат, изправяйте се срещу такива като вас!

4. Правете скрийнове/клипове ако имате съмнение че, играчът срещу вас използва – Trade hack(при трейда снимайте съответно итемите за размяна + опцийте като посочите съответно с курсора на мишката итема), Speed Hack(клип), zen picker(клип) или всякакви други Clicker-и ЗАБРАНЕНИ софтуерни манипулаций на играта, и сериозни за вашата игра и сигурност ситуации – При първа възможност осведомете екипът на DangerLink, Няма как да ви помогнем, ако нямате ПОДРОБНИ доказуеми материали.

5. Администраторският Екип на DangerLink НЕ ГО интересува кой е играл от даден акаунт, когато е бил провинен. Извинения и оправдания от сорта "не бях аз а братовчед ми" НЕ СЕ ПРИЕМАТ. Пазете си акаунта само за вас!

6. Във ваш интерес е да НЕ си давате предметите например - "На заем" или "Само за дуел" или “Castle Siege”. Ако другият играч не е коректен спрямо вас и не ви върне предметите, екипът на DangerLink, НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ПРИ ОТКРАДНАТ ПРЕДМЕТ!

7. Във ваш интерес е НИКОГА да си си давате акаунта и/или паролата на друг. (Никой от екипа няма да ви я иска при, злоупотреба с власт моля документирайте с снимкa/клип и при първа възможност осведомеде друг член на екипа на DangerLink.)

8. Никога не си давайте някой от предметите, с обещание, че след това ще ви се прати СМС или ще се качи друга част в маркета, без присъствието на Администратор! (При отсъсъвието на член от екипът на DangerLink не се носи отговорност за откраднат предмет или лични НЕ СПАЗЕНИ уговорки/обещания между играчите)!

Абсолютни забрани

1. ЗАБРАНЕНО Е псуването и обиждането НА /post, по какъвто и да е повод (BAN /post 3-дни първоначално при повторно BAN /post за 7 дни при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ), както и кръщаването на герои с обидни или вулгарни имена. Ако някой ви принуди със свое действие, просто направете скрийн/клип и качете снимката в форума или изпратете видеото и снимката в Скайп на някой от ГеймМастърите.

2. ЗАБРАНЕНО Е използването на програми като всякакви видове хакове, манипулиращи софтуерни програми, експлоити, бъгове!(При съмнения следвайте процедурите от горепосоченото четвърто правило) – BAN ГЕРОЙ за 5 дни ПРИ ПОВТОРНО НАРУШЕНИЕ - ЗАКЛЮЧВАНЕ НА АКАУНТ ЗАВИНАГИ!

3. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е да се представянето за член от екипа на DangerLink (BAN Герой за 3-дни първоначално при повторно BAN за 7 дни при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ!)

4. НАПЪЛНО забранено е развалянето и преченето на евенти, било то семпли или специални.(Първо следва предупреждение след това -BAN Герой за 3-дни повторно BAN за 7 дни при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ!)

5. Забранява се безизходното спорене с администраторския екип на DangerLink!( Първо следва предупреждение след това -BAN Герой за 3-дни повторно BAN за 7 дни при следващо нарушение – БАН ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ!))

6. ЗАБРАБЯВА СЕ заплашването на други играчи по какъвто и да е повод. Думите са евтини!(BAN герой за 2-дни - 5 последнователни пъти при нарушение, при следващо нарушение BAN ГЕРОЙ ЗАВИНАГИ)

7. АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО РЕКЛАМИРАНЕТО НА ДРУГИ СЪРВЪРИ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН В АУДИТОРИЯТА НА СЪРВЪРА ИЛИ ФОРУМА - BAN АКАУНТ ЗАВИНАГИ
 
Hall of Fame Rules
 
1. Всякакъв вид подготовка като набавяне на кръв, сатани, алкохол и др. се прави преди евента, не в процеса на протичането му.

2. За да не се губи интересът към евента, силните играчи със 2 поредни титли пропускат следващия евент.

3. Забранени са смяна на предмети и статсове по време на евента.

4. Мърдането е разрешено само след даден СТАРТ. Изключение правят само БК-тата. Те застават един до друг и се бият без да се движат. При visual bug дуела се спира по преценка на ГМ/Админ, който води евента.

5. Не се Бъфкайте преди да излезете на ринга.

6. При disconnect се чака 1 мин. и дуела се преиграва ОТНАЧАЛО.

7. Пазете ТИШИНА , не пишете глупости.

8. При спорете с ГМ/Админ може да получите 1 час бан.

Забранени магии, които не трябва да ползвате по време на евента:

SM - Teleport
BK - Twisting Slash

Играчите явили се на евента са длъжни да спазват правилата посочени по горе, в противен случай ще бъдат отстранявани или наказвани.

Как се провежда евента:
1. Евентът се провежда всяка седмица в Неделя 18:00ч.

2. Дуелите са от типа 1 срещу 1 и са с директни елиминации, като всяка раса се провежда по отделно.

3. Викат се играчите по раси в този ред: SM , ME , MG , BK.

4. Станете PK заредете се с колби проверете инвентара и итемите. Като видите вашата раса на екрана пишете за move на GM на лично.

5. След като почне евента и ви извикат с име, трябва да излезете пред замъка за да се биете 1vs1 с друг играч.

6. Началото да дуела се обява от Admin/GM със СТАРТ. При Фал старт дуела се спира и се започва отначало.

7. Дуелите се провеждат на принципа 2 от 3, а финала 3 от 5.

8. Ако победите влизате пак в замъка.

9. Ако остане сам играч и няма с кой да се бие минава в СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ.

10. Ако станете 1-ви от вашата раса ще получите награда.

Наградата е предмет (от бокс +1 до +5) на +0+Luck+2 опции

Account Panel & Options

Register / Lost Password ?
MuOnlineWebs Loading